2013-05-09, 05:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przytyc
aaaaaaaaaa! ja już jestem dumna z twojej postawy i chociażby małej chęci do zmian 
co do psychiatry i leków, przyznam szczerze, że mi przy anoreksji ogrooooooooomnie pomagają. tylko musisz trafić na odpowiednie. ja dopiero za 3 razem trafiłam w odpowiednie (seronil) i czuję się świetnie od długiego już czasu i jem w miarę nieźle 
co do ćwiczeń, to najpierw przytyłabym na twoim miejscu do dość bezpiecznej wagi (41kg np), a potem zaczęła ćwiczyć lekko i nadal jadła więcej, a potem dołożyła jeszcze więcej ćwiczeń i jadła jeszcze więcej i wychodzisz na prostą kochana mówię to na swoim przykładzie, ja tak robiłam.
wiem, też bałam się oponki i jak zaczęłam jeść więcej, to wszystko szło w brzuch, bo był wklęsły i żołądek zaciśnięty. przytyłam 5kg z 45 do 50 i to był najgorszy okres wg mnie dla mojego brzucha. teraz ok miesiąca utrzymuję 50 i wszystko mi się rozłożyło, brzuch nie odstaje, ja uważam, że wygląda nawet lepiej i jestem chyba gotowa na kolejne 5kg.
bardzo ciężko było patrzeć na ten brzuch (to mój okropny kompleks) i miałam ochotę się poddać kilka razy, ale zacisnęłam zęby i nie żałuję. rozłoży się. tylko jedz zdrowo! nie zapychaj się słodyczami, bo jeszcze bardziej pójdzie w brzuch.
trzymam kciuki!!
|
|
|