Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 05:45   #356
kaasia_a
Rozeznanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Informuję, że i u mnie batalia z BOKiem o gratisową FP skończyła się sukcesem, mam już paczkę w domu
Gratulacje Szkoda tylko, że trzeba było tak walczyć o swoje Mogli by się uspokoić i wszystkim, którzy wtedy zamawiali dać tą wodę za darmo

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
wypluj te slowa! Evidence jest w co drugiej wysyłkowej wystarczy! coś innego by dali, a najlepiej kosmetyk do wyboru np do 100zł

no właśnie, dlatego ja odpuściłam w trakcie tych jałowych dyskusji i napisałam że jak nie chcą tego zrealizować z FP gratis to niech anulują, czułam że jak będę dalej przyciskać to sama będę się z tym źle czuła, a aż tak mi nie zależało na tej wodzie.

ja też wzięłam jasny zamiast średniego i jest dla mnie za jasny nie chce ktoś się wymienić? albo za średni albo za coś innego (ze 2 razy go użyłam na próbę, ale jednak jest zdecydowanie za jasny)

masz na myśli maskę? bo nie kojarzę odżywki
Dobrze, to ja zmieniam modlitwy na... dowolnie wybrany kosmetyk do 200 zł Hehe, taką ofertę to by dali gdyby się pomylili a potem mówili, że to graficy się pomylili i że nie ma takiej promocji Ale pomarzyć zawsze można.
To prawda, że jest dużo ofert wysyłkowych z Evidence, tylko że to są oferty ze znaczkami a ja tam nie mam nic do kupienia (oprócz urodzinowej ale ta jest od 49zł co z przesyłką wyjdzie ponad 60 zł a ja mam w domu remont więc oszczędzam )
Jakiekolwiek perfumy w gratisie by mi się przydały to bym może wymieniła na Evidence i tyle. Gdybym zamówiła to bym się mogła wymienić, bo tych flakonów, które mam na półce nie umiem się pozbyć, serce by mi pękło

Edytowane przez kaasia_a
Czas edycji: 2013-05-09 o 05:53
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora