2013-05-09, 05:45
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
Napisane przez Ala_73
Informuję, że i u mnie batalia z BOKiem o gratisową FP skończyła się sukcesem, mam już paczkę w domu 
|
Gratulacje Szkoda tylko, że trzeba było tak walczyć o swoje Mogli by się uspokoić i wszystkim, którzy wtedy zamawiali dać tą wodę za darmo 
Cytat:
Napisane przez trisse
wypluj te slowa! Evidence jest w co drugiej wysyłkowej wystarczy! coś innego by dali, a najlepiej kosmetyk do wyboru np do 100zł
no właśnie, dlatego ja odpuściłam w trakcie tych jałowych dyskusji i napisałam że jak nie chcą tego zrealizować z FP gratis to niech anulują, czułam że jak będę dalej przyciskać to sama będę się z tym źle czuła, a aż tak mi nie zależało na tej wodzie.
ja też wzięłam jasny zamiast średniego i jest dla mnie za jasny  nie chce ktoś się wymienić? albo za średni albo za coś innego (ze 2 razy go użyłam na próbę, ale jednak jest zdecydowanie za jasny)
masz na myśli maskę? bo nie kojarzę odżywki 
|
Dobrze, to ja zmieniam modlitwy na... dowolnie wybrany kosmetyk do 200 zł   Hehe, taką ofertę to by dali gdyby się pomylili a potem mówili, że to graficy się pomylili i że nie ma takiej promocji Ale pomarzyć zawsze można.
To prawda, że jest dużo ofert wysyłkowych z Evidence, tylko że to są oferty ze znaczkami a ja tam nie mam nic do kupienia (oprócz urodzinowej ale ta jest od 49zł co z przesyłką wyjdzie ponad 60 zł a ja mam w domu remont więc oszczędzam )
Jakiekolwiek perfumy w gratisie by mi się przydały to bym może wymieniła na Evidence i tyle. Gdybym zamówiła to bym się mogła wymienić, bo tych flakonów, które mam na półce nie umiem się pozbyć, serce by mi pękło
Edytowane przez kaasia_a
Czas edycji: 2013-05-09 o 05:53
|
|
|