Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 06:37   #240
201606240916
Konto usunięte

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Hej Kobitki

Ale mam do nadrobienia. Wczoraj byliśmy na naszym pierwszym grillu w tym sezonie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
29,99

no to daje na luz z ta "cud" maska
Potrzebuje sobie stanik Kingii kupic, bo Risk tak swietnie mi sie nosi ,że musze wypróbować jeszcze inne modele. Ide szperac na stronce Kingii
Drogo jak na taki przeciętny skład.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za zdaną maturkę!
I cóż za zmiana! Ciemno wyszło ale widziałam jak pisalas ze nierówno się wyplukuje, szkoda

widziałam, są u mnie w sp w promocji, ale ja mam tyle masek...

oooo to ja od siebie przy okazji polecam Wam wszystkim tę bazę z Lancome http://www.douglas.pl/douglas/Makija...000004829.html dziś przyszło do mnie drugie opakowanie z tym, że taka cena obowiązuje tylko w sklepie internetowym, gdzieś na forum wyczytałam ze w stacjonarnym kosztuje ponad 100zł
edit: baza jest naprawdę wydajna

oczywiscie wszystkiego nie mogę zacytowac... więc:

Asiu ale zmiana! bardzo ladny kolor, podoba mi się widzisz, ja kiedyś pofarbowałam jasnym brazem i wyszedl czarny, ahhh ta mlodosc

aaa i z nowosci- mam kieckę nie pamietam nazwy ani nic, ale ladna jest
Ja u siebie nie mam sp, niestety
Widziałam ją w aptece osiedlowej, ale też na razie nie kupię, bo mam wszystkiego pod dostatkiem

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
szkoda włosów teraz musisz je jakoś odżywić
nie mam też zdjęcia długa (bo myslalam tez o 3/4), biała, ksztalt literki A i dekolt w serduszko. Delikatne zdobienia. Do tego muslinowy szal na ramiona i opaska na wlosy- bo welon jakos do mnie nie przemawia
Wow, to musi być piękna. Koniecznie zrób zdjęcie, jak będziesz miała okazję.

Edytowane przez 201606240916
Czas edycji: 2013-05-09 o 07:20
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora