2013-05-09, 07:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Witam z rana
Nie mogłam spać od 6 więc się ubrałam i poszłam z psami na spacer po łąkach i do lasu. Jejku jak ja lubię takie poranki. Słoneczko, rosa, ptaki, żaby kumkały... no bajka.
Oliath wczoraj na SR położna mówiła, żeby liście malin pić dopiero na 2 tyg przed TP. A wieloródki to już na 100% nie wcześniej. Więc może przystopuj?
Ponadto było o porodzie wszystko, coraz większego stresa mam. Położna pokazywała na mnie jako na modelce masaż krzyża - o jak mi dobrze było 
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40710549] Pan doktor stwiedził że żadnego ubytku nie widzi, oczywiście nie ma tak szczegółowego usg jak dr Kukawczyńska, ale wg jego byłoby widać u niego tez ... więc całkiem się rozkleiłam i nie wiem co na ten temat myślec... ide na konsultacje 4 czerwca i dalej bedziemy sprawdzac w takim razie...
[/QUOTE]
Kochana cudowna wiadomość, gratuluję 
Cytat:
Napisane przez enlevee
no i jakiego ma fiutka.. takiego już murzyńskiego, będzie któraś miała uciechę w przyszłości 
|
Weź ty kobieto przeleć tego swojego TŻ-ta bo wyposzczona jesteś maksymalnie!
Ja dziś wybywam przed 11 na stację kolejową po siostrę i jej chłopaka. Przyjeżdżają ze Szwajcarii na 5 dni Moja córa już się cieszy bo to jej chrzestna i zarazem najukochańsza ciocia na świecie. I co najważniejsze mają iść do kina!
A wieczorem SR ma być mowa o karmieniu lub kąpaniu. W pon kolejne końcowe spotkanie. Ale dziś ma być pani z Progenisa i ma mówić o krwi pępowinowej, więc się chyba spóźnię na to spotkanie. I tak kasy nie mamy. Choćbym chciała tak mnie na to nie stać.
Edith: Kocuur trzymam kciuki!
|
|
|