Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 07:10   #4265
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ale sadna noc za nami
Od ok 23 probowalam wybudzic Sofcie na karmienie bo pielegniarka.przy kapieli podkreslala, ze to wazne,zeby jadla co 3h. Po godzinie wreszcie sie obudzila i karmilysmy sie do 4... Ale skonczylo sie i tak butla bo widocznie nic nie lecialo... Mala wypila cala butelke w mgnieniu oka i od razu zasnela...
Trzymajcie kciuki za dzis.

Jeszcze co mnie juz totalnie dobilo. Udalo mi sie po wielkich prosbach umowic TZa w USC na dzis po akt urodzenia a on nigdzie nie moze znalezc naszego aktu slubu polskiego jakby jeden segregator z dokumentami zaginal na wieki
po odpis bedzie pewnie dzis jechac do Lbn (jeszcze chce sie w.urzedzie.upewnic, czekam na 8) a tak go dzis potrzebuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
będzie dobrze, laktacja musi mieć czas by sie rozhulać przystawiaj jak najczęściej

helloł, u nas noc beznadziejna, burza była, wiało, padało itp wszystko mnie boli, plecy, brzuch i wgl beznadzieja, no dobra wyżaliłam się rano mały zrobił nam mega psikusa, bo się nie ruszał dłuższy czas, dopiero po jakiś 20 min niemrawo kopnął, zestresowałam się nieźle
Dostałam wczoraj nowy tel i jestem wściekła, bo nie wiem jak się w nim wyłącza internet i oczywiście konto puste, a tu początek miesiąca, co za dziadostwo
po wczorajszym gmeraniu tak mnie szyjka boli że szok, ale i tak coś czuję że przenoszę, u mnie w rodzinie chyba wszystkie po terminie rodzą.
Wczoraj pokłóciłam się z teściową, bo kupiła 2 poduszki dla małego to jej mówie że noworodkom ne wolno podkładać poduszki pod główkę, a ta do mnie że się nie znam bo młoda jestem, ona swoim synom podkladała normalnie tak mi ciśnienie podniosła że szok, oczywiście poduszki schowałam na dno szafy i wyjmę je za rok.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora