Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe Żonki-część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 10:09   #90
Telka10
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe Żonki-część IX

Witam!
Dziś wreszcie zmieniliśmy kołdrę na model letni to i dobrze nam się spało
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40713322]
mam tę pracę, trzeci dzień za mną, mała firma, rodzinna atmosfera, 20 min od domu, ale...to chyba nie stanowisko dla mnie. nie mogę się odszukać. niby branża, ale nie do końca:/
[/QUOTE]
Daj sobie jeszcze czas... te pierwsze dni zawsze są najgorsze. Trzymam kciuki, żeby było ok
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Galaretki zrobiłam i wsio, ale... ale.... jutro załatwiłam sobie wolne! Więc koło południa skończę sernik, do wieczora zdąży stężeć i sie schłodzić, o 16 do fryzjera, a później impra
Kupiłam mężowi koszulę na prezent chciałam buty, ale w sumie bałam sie jak by nie pasowało... koszulę jak coś można wymienić- ugadałam się ze sprzedawcą
No to trzymam kciuki by plany na dziś się udały
A tak wracając do tematu słodyczy to ja nie lubię galaretek i serników na zimno
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Ja meliske ale przereklamowana jest Lepiej sie sprawdza na wlosach- ogranicza przetluszczanie
To już wiem do czego zużyję zalegającą w szafce melisę
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Wczoraj robiłam pranie po 22. Tylko jedną pralkę, może sąsiadka przeżyła. Przy tym remoncie nie mam kiedy robić pranie, tzn gdzie wieszać. Dziś z rana zrobiłam jedną dużą pralkę. Jak mąż zacznie z tymi gładziami, to nie wiem gdzie da te pranie. Może na sień.
Tak to czytam i sobie skojarzyłam, że też muszę zrobić pranie...nie robiłam ze 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Cześć

Ja mam dzisiaj wolne. Od rana zabrałam się za sprzątanie domu. Zaczęłam już wczoraj ale zadzwonili znajomi, żebyśmy do nich przyjechali a jak wróciliśmy to też wpadli znajomi i wyszli po 23.30. Sprzątanie dokończyłam więc dzisiaj. Obiadu robić nie muszę, bo zostało z wczoraj, więc leżę i pachnę

Miłego dnia
Ale Ci dobrze

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując