Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 09:15   #855
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cześć dziewczeta
nie było mnie kilka dni, bo osttanio ciagle gdzieś latam i jakoś nie potrafiłam się wbić

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
nie. mam stałą pracę TŻ też, damy sobie radę. TŻ poza tym to by już chciał brzdąca
a ja stwierdziłam, że teraz trzeba szczególnie uważac.... tyle pieniedzy wydane na jedyne wesele w życiu a tu w 8 lub 9 miesiącu PM.... o nie
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
śliczny!!! a wie ktoś kiedy jest sezon na peonie? w jakich miesiącach?
nie wiem czy ktos odpowiedział
mi sie wydaje, że tylko czerwiec, nad czym ubolewam strasznie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Piękne ja jeszcze nie wiem jakie kolory wybierzemy....Mi się marzą jakieś pastelowe barwu, w sali mamy wybór taki: złoto, łososiowy, róż jasny, róż ciemny, burgund i chyba zieleń oczywiście możemy sami zakupić dekoracje i materiały jakie Nas interesują a wtedy Oni tylko zrobią dekorację.
W poniedziałek będziemy podpisywać umowę, dzisiaj facet ma nam ją wysłać na maila żebyśmy mogli sobie przeczytać

Poniżej zdjęcie sali i dekoracja w kolorach różu. Będziemy wesele mieli w takim dużym namiocie, z relacji wiem, że jest super Latem nie czuć upałów (klimatyzacja) a zimą jest ciepło (ogrzewanie) (nawet ktoś w sylwestra miał wesele;p). Kuchnia jest jakby obok namiotu, cały sprzęt nowoczesny (od znajomych wiem, że jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo). Jak się tam siedzi to ma się wrażenie, że jest się w normalnej sali a nie namiocie. Latem podnoszą boczne ścianki i jest widok na park. Mają urządzenia do zabijania owadów - chociaż nie wiem jak to działa i czy na 100% jest skuteczne. Obsługa ponoć bardzo pomocna i sprawna. Jest jeszcze sala obok w pałacu ale na małe uroczystości. Całe miejsce otoczone jest pieknym i ogromnym parkiem.
Tż nie chce za bardzo okrągłych stołów, owszem podoba mu się ale mówi, że będzie problem z usadzeniem gości itd...a mi się to szalenie podoba
Mamy też możliwość żeby wziąć ślub w parku ale z tym akurat nie chcę za bardzo ryzykować, stresowałabym się, że zacznie padać. Tż nawet statystki sprawdzał jaka pogoda była przez ostatnie 5 lat 30 sierpnia
Boże jak ślicznie:love : nie wiedziałam, że w Polsce robia wesela w namiotach na tak wysokim poziomie! to takie amerykańskie ale szalenie ci zazdroszcze! taki klimat....ahhhh....
tak z ciekawości - ile płacicie od talerzyka?
P.s. ja bym sie na ślub w parku zdecydowała
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora