Piękne

ja jeszcze nie wiem jakie kolory wybierzemy....Mi się marzą jakieś pastelowe barwu, w sali mamy wybór taki: złoto, łososiowy, róż jasny, róż ciemny, burgund i chyba zieleń

oczywiście możemy sami zakupić dekoracje i materiały jakie Nas interesują a wtedy Oni tylko zrobią dekorację.
W poniedziałek będziemy podpisywać umowę, dzisiaj facet ma nam ją wysłać na maila żebyśmy mogli sobie przeczytać
Poniżej zdjęcie sali i dekoracja w kolorach różu

. Będziemy wesele mieli w takim dużym namiocie, z relacji wiem, że jest super

Latem nie czuć upałów (klimatyzacja) a zimą jest ciepło (ogrzewanie) (nawet ktoś w sylwestra miał wesele;p). Kuchnia jest jakby obok namiotu, cały sprzęt nowoczesny (od znajomych wiem, że jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo). Jak się tam siedzi to ma się wrażenie, że jest się w normalnej sali a nie namiocie

. Latem podnoszą boczne ścianki i jest widok na park. Mają urządzenia do zabijania owadów - chociaż nie wiem jak to działa i czy na 100% jest skuteczne. Obsługa ponoć bardzo pomocna i sprawna. Jest jeszcze sala obok w pałacu ale na małe uroczystości. Całe miejsce otoczone jest pieknym i ogromnym parkiem

.
Tż nie chce za bardzo okrągłych stołów, owszem podoba mu się ale mówi, że będzie problem z usadzeniem gości itd...a mi się to szalenie podoba

Mamy też możliwość żeby wziąć ślub w parku ale z tym akurat nie chcę za bardzo ryzykować, stresowałabym się, że zacznie padać. Tż nawet statystki sprawdzał jaka pogoda była przez ostatnie 5 lat 30 sierpnia