Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 09:24   #451
aleksandra987x
Rozeznanie

Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość

Mam 162 cm wzrostu w dowodzie i zawsze chciałam być wyższa na wyższych dziewczynach ciuchy ładniej leżą

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tiaaa, szczególnie jak są szczuplutkie jak jaSpodnie muszę wszywać w pasie, bo jak dobre na długość to za szerokie w pasie, sukienki musiałbym kupować Ski, ale z długością Mki albo Lki...nie chciałabyś, uwierz

Cytat:
Napisane przez mayletka Pokaż wiadomość
Obudzilam sie dzis ze swiadomoscia, ze jestem zaje.bista i dam rade. choc to nie znaczy, ze sie nie denerwuje, bo trochw sie boje, wiec trzymajcie kciuki, bo to bedzie moja wojna. jak przezyje, nadrobie was. aaaa, dyrektorze podly, nadchodze! ;<

Maylet wygra wojnę, trzymam
Cytat:
Napisane przez sin_08 Pokaż wiadomość
Puola, to pewnie był poranny seks na podłodze

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość

JESTEM GENIUSZEM !!! aaaaaaa i po co mi jakiś chłopak obcykany technologicznie ????? AAAAAAA no normalnie nie wierzę Sama sobie naprawiłam mp4 !!! A jakich odkryć technologiczno informatycznych zrobiłam Czuję się teraz taka za.je.bi.sta O mamuniu jestem geniuszem I nawet sobie nowe oprogramowania zainstalowałam, mimo iż nadal nie wiem o co w tym chodzi
Jestem extra, jestem geniuszem Jestę bogię [
Pokłony dla naszego Geniuszea Technicznego Nigdy nie ogarniałam takich rzeczy, więc szczerze podziwiam tych, którzy umieją takie cuda działać

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Chociaż teksty piosenek potrafią być gorsze Niedawno się przysłuchałam piosence pitbulla Masakra
Czasem cieszę się, że nie umiem na tyle angielskiego, aby zrozumiec o czym oni spiewają

Skończyłam "Moralność Pani Dulskiej". Teraz posprzątam w kuchni i do nauki...
aleksandra987x jest offline Zgłoś do moderatora