2013-05-09, 09:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko
Mam 162 cm wzrostu w dowodzie i zawsze chciałam być wyższa  na wyższych dziewczynach ciuchy ładniej leżą
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tiaaa, szczególnie jak są szczuplutkie jak ja Spodnie muszę wszywać w pasie, bo jak dobre na długość to za szerokie w pasie, sukienki musiałbym kupować Ski, ale z długością Mki albo Lki...nie chciałabyś, uwierz
Cytat:
Napisane przez mayletka
Obudzilam sie dzis ze swiadomoscia, ze jestem zaje.bista i dam rade.  choc to nie znaczy, ze sie nie denerwuje, bo trochw sie boje, wiec trzymajcie kciuki, bo to bedzie moja wojna.  jak przezyje, nadrobie was.  aaaa, dyrektorze podly, nadchodze! ;<
|
Maylet wygra wojnę, trzymam
Cytat:
Napisane przez sin_08
|

Cytat:
Napisane przez marcinosz
JESTEM GENIUSZEM !!! aaaaaaa i po co mi jakiś chłopak obcykany technologicznie ????? AAAAAAA no normalnie nie wierzę  Sama sobie naprawiłam mp4 !!! A jakich odkryć technologiczno informatycznych zrobiłam  Czuję się teraz taka za.je.bi.sta  O mamuniu jestem geniuszem  I nawet sobie nowe oprogramowania zainstalowałam, mimo iż nadal nie wiem o co w tym chodzi 
Jestem extra, jestem geniuszem  Jestę bogię  [
|
Pokłony dla naszego Geniuszea Technicznego Nigdy nie ogarniałam takich rzeczy, więc szczerze podziwiam tych, którzy umieją takie cuda działać
Cytat:
Napisane przez marcinosz
Chociaż teksty piosenek potrafią być gorsze  Niedawno się przysłuchałam piosence pitbulla  Masakra 
|
Czasem cieszę się, że nie umiem na tyle angielskiego, aby zrozumiec o czym oni spiewają
Skończyłam "Moralność Pani Dulskiej". Teraz posprzątam w kuchni i do nauki...
|
|
|