2013-05-09, 15:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś
Cytat:
Napisane przez kasztanka3
I pisałam chyba o tym, że już w gimnazjum miałam skierowanie na badania tarczycy, bo miałam powiększoną (cały czas mam), ale matka mi nagadała, że nic mi nie będzie (żeby nie musiała ze mną jechać na te badania do innego miasta najprawdopodobniej) i do tej pory się nie zbadałam.
Obstawiam, że to to, i nawet bym chciała, bo to już byłby jakiś krok naprzód, możnaby coś z tym zrobić, działać. A jak nie wiadomo co to, to co mam zrobić, głodzić się? 
Jak na jesieni mi tak bardzo ostro waga podskoczyła (10 kg więcej w niecałe 2 miesiące) to zaczęłam prowadzić Diet Diary na jednej aplikacji w chromie i mi wyszło, że przy mojej diecie i ruchu powinnam chudnąć, a nie tyć.
|
kurde, a pytalas sie ile tak chociaz prywatnie te badania hormonalne kosztuja, bo to nie ma żartow
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------
zaraz mnie wyssie
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...- 07.08.1995 (14.12.1996)
Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
|
|
|