2013-05-09, 14:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o byciu AU PAIR, part. X
Cytat:
Napisane przez thePhantom
dobrze Ci  moje plany au pair chyba coraz bardziej sie oddalają, coś czuję, że wszystkie rodzinki z którymi rozmawialam mnie olały
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
jezu dziewczyny, ale zwrot akcji mi sie trafił  2 dni temu wyslalam aplikacje do jednej rodziny z niemiec, dzis wymienilam z nimi 4 wiadomosc, gdzie babka mi napisala, ze termin im pasuje wiec moge przyjechac i juz mozemy szykowac wyjazd  podsyłam wam profil zebyscie fachowym okiem oceniły, czy wszystko jest ok, 260 € pro Monat, ale zdziwiło mnie, że babka nie wie, co to jest skype  wytlumaczylam jej i kurde mam nadzieje, ze uda im sie to zainstalowac i porozmawiamy, bo nie bede jechac w ciemno przeciez 
|
oboje polacy??? :P bo nie czytam tresci, ale widze, ze po pl. niektorzy zamiast skype rozmawiaja na facebooku, bo tez sie da przez czat, albo msn messenger :p ale ciezko nie wiedziec, co to skype :P
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------
w sumie poczytalam troche opisu i wygląda jakby było z translatora?? dowiedzialas sie, czemu akurat Polki szukają?
|
|
|