2013-05-09, 17:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach
Ja też tak myślałam  Tż mówi do mnie "o, zobacz, włoski" a w środku okazało się, że chińszczyzna  Zapytałam, ponieważ w dniu dostawy wg wagi kontrolnej kosztował 32 zł. Na początku strasznie się na niego napaliłam, a teraz już mniej. Właśnie to mi się nie podoba na Podwalu, że ceny niektórych rzeczy po zważeniu są strasznie zawyżone, aż do przesady, wg mnie.
Chociaż...to i tak nieźle, w porównaniu do Virgo&Szyku, gdzie plecaki kosztują ok. 70 zł i więcej.
|
no dokładnie. w tym vigro&szyk ceny powalają, jakas poplamiona torebka poprzecierana 50 zl czy cos albo inne lepsze 70. chyba trzeba być głupim żeby kupic tak drogo uzywana, przecież w sklepach na wyprzedaży można za tyle kupic, ale faktycznie plecaki maja fajne <3 i to z aktualnych kolekcji 
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Anecka
Dzieki za komplement, ale kurcze juz zdecydowalam ze ja wydluze od spodu.. postaram sie kupic podobny material no i zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja jednak nie lubie takich krotkich rzeczy  nachylic sie nie mozna bo dupsko widac
A ja ostatnio wzielam obcielam sobie spodnice i zrobilam asymetryczna, dzis pierwszy raz ja mialam i czulam sie swieeeetnie (na blogu notka)  mam do przerobki jeszcze dwie spodniczki i sukienke
Musze wam pokazac koszmarek ktory kupila mi tesciowa w sh  nie dosc ze nienawidze niebieskich/blekitow to jeszcze takie wzory.. omg  wzielam i powiedzialam jej ze absolutnie mi sie nie podoba  ale do robienia pierogow mi sie przyda  nie lubie zakladac fartuszkow a zawsze maką sie ubrudze :P
|
może chciała być mila albo sprawdzić twoja reakcje i wytrzmalosc
|
|
|