Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 18:13   #306
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
2 razy teraz mi się zdarzyło, powstrzymuję się ale ciężko jest, bo chce mi się wszystkiego co pomidorowe
jedz keczup
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Rexony te crystal i w kulce i w sprayu, ale kulka lepiej chroni
Lady speed stick tez jest taka co nie zostawia śladów. W sztywcie - ale tutaj musze odczekac chwilke zanim ubiore bluzke czarna.
I jest taka fajna soraya w kulce biała z różową nakrętką - świetnie chroni Wszystkie rexony, dove, nivee zawsze wymiękały przy upałach, a ta soraya nie

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Ale pięknie

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Ja teraz jestem prawie skazana na jakies niezdrowe żarcie.
Dzisiaj od rana tylko 2 kanapki, parówka, potem hot dogi z surówką i sosem na jogurcie.
Pare chipsów, i w lodówce czekaja na mnie jogurty

Chyba zaraz pojde sobie chociaz w mikro wode podgrzeje zeby sie herbaty napic bo nie wytrzymam

Swoja droga przyszedł ten koles co nam wisi kase i jutro ma nam przyniesc to co zaległe Zobaczymy
o ty tez za rexona, chyba sprobuje ale maja dziwna opinie ze po jakims czasie te w kulce smierdza
oby ten koles wam zaplacil bo
na blogu ci odpisalam, wpadnij

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
to ucz sie dziecko ucz
wachałam Lenory dzisiaj na zakupach i sa bardzo perfumowane i boje sie czy to nie spowoduje swedziocha

jeju jak slicznie wygladasz
jak laleczka

ja mam Garniery Mineral w kulce i nie zostawia mi bialych sladow, za to Lady Speed Stick Bloosoms to tragedia

tez robilam podbicie do baskinek i wyglądałam jak baletnica z nadwaga w sukience o 5rozm za malej

nie jedz tego ,bo będziesz świecić w nocy
a ktory masz garnier, podlinkujesz?
ja wygladalam podobnie
kupilas ten szampon dove moze? ciekawa jestem twojej opinii bo chyba w przyszlym tyg ja sie tez do niego przymierze, bo potrzebuje silikonowca i do farbowanych i nic lepszego mi do glowy nie przychodzi