Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 19:23   #971
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

anka1897
życzę tego każdemu!

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Nawiązując do rozmowy o zazdrości:
Wczoraj Tż zrobił scenę zazdrości Czekał na mnie na rynku po pracy i zobaczył, że idę z kolegą (tzn. ja jadę na rowerze a on idzie ). Zaraz pretensje, że On na mnie czeka a ja z jakimiś się włóczę. Czepił się nawet, że uśmiechnęłam się to tamtego na do widzenia
Do tej pory jest na mnie obrażony.

Nie kapuję tego, wcześniej nigdy się tak nie zachowywał.
Wiesz... wiosna przyszła... rozpoczął się sezon godowy i po prostu zrobił się agresywny wobec innych samców

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Oglądałyście http://www.kinomaniak.tv/film/Slubne-wojny/6223?? Warte obejrzenia?
jak dla mnie to nie do obejrzenia - mdła komedia romantyczna, ale kto co lubi.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Ok

W ogóle w poniedziałek wzięłam ostatnią tabletke z opakowania i odstawiam je... i powiem Wam, że boje się odstawiała któraś z Was?
Ja jedynie wkurzałam się o to, że okres przed braniem miałam co 31 dni, a po ustabilizował mi się na 28 :/

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Moje było niskie jak byliśmy we Francji na Lazurowym a TŻ było wysokie

Teraz mi wypomina... jak mówie zebysmy znowu tam pojechali
http://www.national-geographic.pl/tr...cie-seksualne/

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam, piszę, bo nie wytrzymię
MAM JĄ!!! Najpiękniejszą, tylko moją

Tylko plecy będą wyżej zabudowane na pewno, tzn wyżej się kończyć.

W ogóle nie chciałam jej mierzyć, tylko chciałam model Lidia, ale tak goło się w niej czułam, a z tym bolerkiem to postarzyło mnie. Chociaż też ładnie.
A jeszcze pierwsze WOW było przy moim pierwszym typie,kiedy zaczęłam się rozglądać za sukniami. Fleure

Tylko czar pryska przy cenie 3400 zł

Teraz idę na szamanko, przy obiedzie nadrobię
gratuluję i zazdroszczę!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora