Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet i jego nadgorliwe znajome
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 19:52   #1
Alexi90
Przyczajenie

Facet i jego nadgorliwe znajome

Witajcie,
Jest pewna sprawa , która zaczyna mnie coraz bardziej drażnić i zadziwiać a mianowicie : moj tż ma sporo znajomych w tym duża część to kobiety .Nie sa to jakieś zażyłe znajomości nawet określenie ich mianem dobre kumpele to za dużo.Mimo wszystko kilka z nich pisze do niego niemalże codziennie zawsze rozmawiają dośc długo ze sobą , ostatnio zaczeły sie rozkrecać i wyciagać go na spotkania, Tż smiał sie , że jedna odmowa do nich nie dociera i za chwile znowu nawiają na spacer w tej samej rozmowie oczywiście
Zawsze wiem gdy któraś napisze , wiem też , że tż sam z siebie nigdy do nich nie pisze chyba , że ma jakąś sprawe , zawsze to one zaczynają rozmowy co jest dla mnie niezrozumiałe bo gdybym ciągla tylko ja miała wychodzic z inicjatywa rozmowy dałabym sobie spokój...

Jakis czas temu tż miał konto na pewnym forum/klubie i poznał tam dziewczyne pisali ze sobą bardzo często , jednak on ostatnio stwierdzil że usuwa tam konto bo go nudzi , jak powiedział tak też zrobil jednak ''klubowa'' koleżanka nie dała za wygrana i odnalazła go na fb smiejąc się , że pewnie to ja byłam zazdrosna dlatego usunął konto a ona straciła towarzysza rozmów Sytuacja obecnie wygląda tak ze ta owa dziewczyna wypisuje do niego CODZIENNIE po 2-3 godziny ostatnio zaczeła pisać nawet rano bo zwykle ograniczała sie do wieczorów.
To nie tak , że czuję sie zagrożona po prostu szokuje mnie fakt że mozna tak ochoczo wypisywać do faceta w związku nie mówię żeby tego nie robić w ogóle ale w momencie gdy te rozmowy zawsze wychodza tylko z jednej strony to cóż mi byloby niezręcznie na ich miejscu. Wczoraj oczywiście też 2 napisały Tż żadnej nie odpisał twierdząc , że tym razem nie zamierza dzielić czasu pomiędzy znajome a mnie, co najlepsze one nic sobie kompletnie nie robia z takiego ignorowania i na następny dzień piszą
Już sama nie wiem czy to ja przesadzam bo żadna z nich z nim nie otwarcie nie flirtuje i może to jest zupełnie normalne, więc również chciałabym się dowiedziec jak to wygląda u was .
Alexi90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując