Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 19:08   #989
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Hej dziewczyny
Pochwalę się bo dzisiaj doszły moje melisski Są boskie Kupowałam je w ciemno, ale na szczęście pasują idealnie. Szkoda, że dzisiaj mnie buty w pracy obtarły, bo jutro już bym w nich śmigała po mieście Najcudowniejsze jest to, że doszły obie pary Wrzucę Wam fotki jutro
Jutro mam wolne, ale jadę z mamą do lekarza, także za bardzo tego wolnego nie odczuję. A w sobotę już szkoła mnie czeka

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Ja również chcę zrezygnować z usług Orange. Moja przyjaciółka kiedyś u nich pracowała i mówiła o tym, że właśnie stałym klientom proponują dużo gorsze oferty niż tym nowym. Zresztą aktualnie pracuje w Play i niestety tam też tak jest. Na wejściu mają ofertę, która ma zachęcić klienta właśnie do ich sieci komórkowej, a potem wcale nie dbają o to, by klient został. Przyjaciółka powiedziała mi też, że w momencie, kiedy chcesz zrezygnować z usług danego operatora, to okazuje się, że jednak znajdzie się ciekawa oferta
A co do samego Play - też chciałam do nich przejść, ale zarówno Karolina, jak i znajomi, którzy mają telefon w tej sieci, nie chwalą jej. Ponoć często ginie zasięg i oferty wcale nie są takie świetne na dłuższą metę. Dlatego teraz kompletnie nie wiem, na co się zdecydować.
Właśnie dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z ciekawą ofertą, jednak jej podziękowałam. Jestem zdecydowana się przenieść. Kiedy wcześniej pytałam o cosik ciekawego i wspominałam o przeniesieniu numeru, to usłyszałam, że "dla mnie już nic ciekawszego się nie znajdzie". Także teraz niech się w pocałują.
Moi znajomi są z Play'a zadowoleni, stąd też moja decyzja o przeniesieniu numeru. Zobaczymy, jak to ze mną będzie, ale jestem zadowolona, że się do nich przeniosłam

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
ja też jestem, najbliższa rodzina też tam, a znajomi tak porozrzucani po wszystkich operatorach, że zmiana sieci na inną i tak nie załatwi sprawy
U mnie się wszyscy przenoszą, także do najbliższych, z którymi rozmawiam będę miała nielimitowane za free

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Jestem dziś po kolejnym zabiegu u onkologa, w nieprzyjemnym miejscu, bo prawie pod pachą prawej ręki... Za to kupiłam sobie baletki w Zarze, które spodobały mi się jak weszła nowa kolekcja, ale 299 to było za dużo.. dzięki zarowemu wątkowi odkryłam, że ich cena spadła udało mi się kupić stacjonarnie, bo nie było nawet rozmiarów na stronie, ale widzę, że uzupełnili
Bardzo fajne baletki Gratuluję zakupu Należał Ci się za te wszystkie cierpienia, jakie przechodzisz

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecicie jakieś kremy do depilacji nóg. Goliłam nogi nożykiem, ale ciągle się zacinam i mnie już coś trafia. Kiedyś robiłam sobie depilację woskiem, ale to za dużo zachodu. Wolałabym uniknąć depilatora
Oj, nie lubię kremów, bo moim zdaniem golą niedokładnie. Jestem fanką golarki i pianki do golenia A golarka tylko męska
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora