Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 21:22   #4114
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

przyszlam Wam zdac relacje z wizyty.. Wszystko ok Mala lezy głowka w dol tak jak juz od jakiegoś czasu,nogi wpycha pod zebra wiadomo.. na samolocie badanie ok zadnego grzybka nic... ( wkoncu) .. mialam usg dopochwowe bo chcial "ocenic" szyjke tak tez, szyjka 3 cm... pytalam go czy to dobrze czy zle on mowil ze norma to tak od 2,5 wiec spoko ale ze nadal utrzymuje to ze mniej wiecej koncowka czerwca juz moge zaczac rodzic.. zobaczymy.Pozniej na usg poprosilam o 3d oczywiscie wlaczył powiedzial ze jak bedzie widzial mala to zrobi zdjecie nam ladne .. mama siedziala i patrzyla tez.. a mala co? 5 sekund pokazala buzke... jest taka sliczna ma moj nosek usteczka takie slodziutkie ale tylko chwileczke ja widzialam bo ... pokazala jezyk i zakryla sie reka a pozniej ssala kciuka i zakrywala sie reszta palcow ha ... wiec nici ze zdjecia no ale wazne ze ja widzialysmy chwile... a tak to wszystko wporzadku-niunia wazy 1620 ( wiec raczej bedzie po mamusi wagowo a nie po tatusiu na szczescie) a ja waze 70 kg wiec 9 do przodu :P

Lece bo nie mam wogole humoru i wsumie coś mi smutno..Nadrobie jutro.Paaa

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora