2013-05-09, 23:10
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś
Cytat:
Napisane przez alamirka
Moja sąsiadka z góry wariatka widac karmiła latające zasrańce bo mam cały balkon w płatkach owsianych i kukurydzianych. Żeby to chociaż to, to by się wyszło i zmiotło, ale pomiędzy tymi płatkami gęsto usiane kupy  
|
Bosz co Ty się masz z tą sąsiadką. Niereformowalna jakaś zupełnie .
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
To będzie głupie co napiszę, ale wczoraj wieczorem złapałam doła oglądając.. Perfekcyjną Panią Domu  bo były siostry, młode męzatki i jakas taka radość od nich biła. Zwłaszcza jedna, widać było, że taka szczęśliwa i zakochana  
A ja taki kopciuch bez faceta 
|
Nawet się nie waż więcej tak o sobie mówić. Fajna laska jesteś i tak masz myśleć!
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Co do tej pani domu to ja sie dziwie jak ludzie mogą miec taki syf w domu
|
Oj mogą mogą. Ja osobiście znam dwa takie małżeństwa. A jedno z nich nawet się zgłosiło do tego programu i jeszcze ten koleś chwalił się tym na FB .
Cytat:
Jak czasami palnę, że "jestem szczęśliwa" to mi to w gardle rośnie, bo kłamać nie potrafię.
|
A nie czujesz się szczęśliwa? Naprawdę?
Cytat:
Napisane przez myszka87914
Jesteś śliczną dziewczyną i na pewno swojego księcia z bajki znajdziesz. Pewno już jest blisko kónia mu poniesło
|
Hahaha Tekst roku .
Cytat:
Mój hicior:
- Paulina, chyba się zakochałem
- Nie wydurniaj się, to nie jest dobry pomysł
- 
|
Jesteś genialna .
Cytat:
Napisane przez kasztanka3
Znam to, też tak miałam przez 24 lata 
Chcesz hicior?
Dialog sprzed 4 albo 5 lat, Łazienki królewskie, ustronna ławeczka:
- Izabelo, wyjdziesz za mnie?
- Chyba żartujesz!
- 
-  (i nie ma Kasztanki a facet został tam z miną typu  )
|
Też by mnie już nie zobaczył .
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4056995 9]Mi też się nic nie chce zwłaszcza jak sie zasiedze, jak sie rozruszam to jest inaczej a no i zauważyłam, że jak wczesniej wstane powiedzmy o 7 to mam więcej energii przynajmniej do tej 14-15 niż jak śpie do 9 czy 10[/QUOTE]
Mam identycznie. Tylko, że baaaardzo rzadko w wolny dzień mam ochotę zwlec się z łóżka przed 12-stą . Leniuch ze mnie na maksa .
Cytat:
Napisane przez alamirka
groszek, załapałaś się do oriflame 
o lasoa też 
|
Gratulacje dziewczynki!
Cytat:
u mnie leżą w misce na stole i chętnych brak 
|
O matko marnujesz najpyszniejsze cukierki świata .
|
|