Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIX
Wątek: Scent Bar XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 23:16   #3442
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

i nie będzie Ci wstyd, tak publicznie ?
A pieron wie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Maji włosięta

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ewusiu, Kameno, Katty, Betty, Parabelko - dziękuję i wszystkim, co nie napisali, a mi sprzyjają, też.
No cóż. Przede wszystkim prof. powiedział, że obrazy są za tanie, i że jest to błąd marketingowy. Że powinny kosztować 5000 - bo lepiej sprzedać jeden taki, niż 5 tanich...
Poza tym powinny mieć ramy - jako towar luksusowy.
I że za tydzień się widzimy - coś wymyśli.

Ale to, co mnie strasznie ucieszyło, to powiedział, że pomysł na ilustrowanie perfum jest doskonały i że o czymś takim nie słyszał, a perfumy są jak kręgosłup mojej twórczości.

A! I od razu, jak się uściskaliśmy (tak!) powiedział "Ładnie pachniesz - górna półka!"(Not A Parfume ) oraz "Dobra torba - doskonale!"

Kiedy od Niego wyszłam, zajrzałam na kawę do bistro i kogo widzę? Restauratorka, u której 1000 lat temu miałam mieć wystawę (Brygida Kosel) - jutro po moim nagraniu dla Rodin tv się widzimy, bo chce u mnie zamówić ilustracje (jak komiksy na blogu) i...rysunek, jak ona sama wymiata miotłą z domu odciętą męską głowę.
W ogóle ma kapitalne poczucie humoru, i powiedziała, że nigdy nie zapomni mojej Sowy (mówiłam, wieki temu) bo to wg niej jeden z najlepszych obrazów, jakie widziała.

a pomysł na ilustracje perfum uznała za genialny (akurat miałam w torbie pocztówki - to się zaprezentowałam)

I już prawie całą garderobę wymieniłam na nową - w miejsce używanych ciuchów
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora