Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-09, 22:53   #2009
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
[...]

Argan ma specyficzny zapach, fakt. Ale się już przyzwyczaiłam .
Ja mieszam w dłoni , najpierw kwas, ,później olej, rozsmarowuję na dłoniach i nakładam na twarz, dekolt etc. .
Buziak bardzo ładna po takich zabiegach, delikatna, gładka .

Dodam tylko, że miałam na to wyebane, trafiło mi się poprawianie przedmiotu [ przecież nie będę się uczyć książki na pamięć, szanujmy się ], a w efekcie i tak miałam wpis do indeksu załatwiony przez kumpelę .
[...]

I właśnie wróciłam z dłuugiegooo spaceru - miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dzikiem, który wyszedł na ścieżkę, fuknął na mnie przeraźliwie i uciekł .
Rzeczywiście, działa super to ja dziś też wymieszam tak jak Ty, bo ostatnio najpierw kładłam kwas, a potem na to olejek
I dobrze, ludziom wyluzowanym żyje się lepiej
O rety, chyba umarłabym ze strachu, ze mnie straszny strachaj jest

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
są trzy osoby jedna z kuratorium czy coś takiego ,jedna ze szkoły nauczycielka i ta co obsadziła
Aha, no ale sama nie będzie tam siedziała, to może jej uszy opadną i tamci nie pozwolą uwalić chłopaka... To jest jedno wielkie chamstwo, jak to czytam, podnosi mi się ciśnienie jak TACY ludzie mogą być nauczycielami? To powinno być jakoś sprawdzane i w ogóle niedopuszczalne. Wredne, mściwe, zgorzkniałe baby

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora