2013-05-09, 23:02
|
|
damn good coffee
|
Dot.: Kłótnia z przyjaciółka-Jechać na zielona szkole?
Cytat:
Napisane przez Rachelx3
Bo tak. Poklocilam sie z przyjaciółka o to ,ze jestem chamska. I właśnie sie wczoraj na dworze poklocilismy ,bo wyszliśmy jeszcze z kolegami i ja ją z kolega wkurzalam xd Ale nie wiedziałam ,ze sie obrazi. Bo ja tak jakby ja przezywalam ,ale my zawsze sie tak razem nawzajem przezywamy na żarty. I ona sie wkurzyla i rzuciła sie na mnie i zaczęła sie na mnie wydzierac ,abym ją przeprosila i w ogole my chodzilismy po jakieś wiosce i tak ludzi nie było i ona sie darla jak opętana i tam na drodze jakaś skarpety leżała i zaczęła mnie ja bić i byłam cała brudna i zabrała mi okulary i chciała mi je wyrzucić O.o I jak kolejny raz dostałam skarpetą ,zaczęłam uciekać ,ale kolega za mną pobiegł.. jak przyszłam ,to ona sama poszła. Podobno płakała i sie mamie poskarżyla. I w poniedziałek wyjeżdżamy na zielona szkole ,która trwa 4 dni. I ja z nią w pokoju będę ,bo juz miejsc nie będzie i sie zastanawiam czy jechać na kolonie. I będę z nią w autokarze siedziała ,bo miejsc nie będzie.. Co ja mam zrobic ?!? Ja ją przepraszalam potem ,a ona nic. I powiedziała dzis w szkole ,ze musimy skończyć nasze koleżeństwo czy coś. I w szkole sie prawie do siebie nie odzywalismy.. A ja sie z nią przyjaźnie 7 miesięcy  i to jest juz 3 kłótnia o byle co. Nie wiedziałam ,ze ja uraze(jak coś mówiłam jej to ). Co ja mam zrobic?? Przejdzie jej? Czy poprostu ignorować ją? Jak coś zapłaciłam za zielona szkole.
|
Dawno Cię tutaj nie było!
|
|
|