Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy któraś sie przyłączy do małego Klubu Dziewic?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 06:26   #689
apows
Zadomowienie

Dot.: Czy któraś sie przyłączy do małego Klubu Dziewic?

Cytat:
Napisane przez naturalnabrunetka Pokaż wiadomość
Witajcie,
mam 20 lat i jestem dziewicą. Zapraszam wszystkie dziewczyny (niekoniecznie dziewice ) do rozmowy
Czy przeraża Was to że w dzisiejszych czasach 15-16-letnie dziewczyny uprawiają już seks? Jaki jest Wasz stosunek do tego? I jak Wy się czujecie z tym że np. macie chłopaka a mimo wszystko jeszcze się nie zdecydowałyście na współżycie z nim? Dziewictwo jest dla Was powodem do dumy?
Chcę żeby to była luźna pogawędka, wymiana opinii, mam nadzieję, że zainteresujecie się tym tematem
Pozdrawiam i z góry przepraszam jeśli już był taki wątek na forum, a ja gapa przeoczyłam
Sama mam syna, który ma 15 lat i wiem, że interesuje się już seksem. Pewnie nie rozpoczął jeszcze współżycia ale pewnie nie wytrwa do 20-tki tak jak Ty.
Ja straciłam cnotę w wielu 16 lat z facetem, który miał 21 lat. Był moją pierwszą miłością. Wspominam to miło.
Uważam, że z seksem nie powinno się długo czekać. Jesli mamy faceta to czemu nie oddać się namietności. Seks jest czymś wspaniałym, po co więc czekać? No chyba, że ktoś ma swoje zasady.
W dzisiejszych czasach dwudziestoletnia dziewica to naprawdę coś niezwykłego.