Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 09:31   #4188
surka
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40735559]
Witam się z rana w 8 miesiącu ciąży !

Ita - trzymam kciuki i daj szybko znać co i jak, jesli skurcze nadal są to [/QUOTE]

Zdaj relacje, jakie wrażenie na tobie zrobiła nowa Ikea

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A ja witam się z wami mamusie w 33 tc

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
przyszlam Wam zdac relacje z wizyty.. Wszystko ok Mala lezy głowka w dol tak jak juz od jakiegoś czasu,nogi wpycha pod zebra wiadomo.. na samolocie badanie ok zadnego grzybka nic... ( wkoncu) .. mialam usg dopochwowe bo chcial "ocenic" szyjke tak tez, szyjka 3 cm... pytalam go czy to dobrze czy zle on mowil ze norma to tak od 2,5 wiec spoko ale ze nadal utrzymuje to ze mniej wiecej koncowka czerwca juz moge zaczac rodzic.. zobaczymy.Pozniej na usg poprosilam o 3d oczywiscie wlaczył powiedzial ze jak bedzie widzial mala to zrobi zdjecie nam ladne .. mama siedziala i patrzyla tez.. a mala co? 5 sekund pokazala buzke... jest taka sliczna ma moj nosek usteczka takie slodziutkie ale tylko chwileczke ja widzialam bo ... pokazala jezyk i zakryla sie reka a pozniej ssala kciuka i zakrywala sie reszta palcow ha ... wiec nici ze zdjecia no ale wazne ze ja widzialysmy chwile... a tak to wszystko wporzadku-niunia wazy 1620 ( wiec raczej bedzie po mamusi wagowo a nie po tatusiu na szczescie) a ja waze 70 kg wiec 9 do przodu :P

Lece bo nie mam wogole humoru i wsumie coś mi smutno..Nadrobie jutro.Paaa
Super, że wizyta udana, a Zuzia już taka duża Zazdroszczę usg 3d

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dylemat...
18 maja moja przyjaciółka ma ślub i wesele. Problem jest taki, że 150 km od nas. 2 tyg. temu potwierdziliśmy, że będziemy, ale w tym tygodniu jak intensywnie chodziłam to zaczęły mi się skurcze macicy... i nie wiem co robić Jak myślicie, darować sobie to wesele jednak?
Szczerze mówiąc ja bym się nie wybrała, jakby to było bliżej zjawiłabym się na ślubie, a wesele sobie odpuściła. Niestety w twoim przypadku jest to dużo km i sama twierdzisz, że ostatnio macica daje o sobie znać, więc wolałabym się pooszczędzać.

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
hej brzuszki ja tylko na chwilke -mam coraz czestsze skurcze:-( znow wzielam nospe i magnez i leze z dupka w gorze jak jutro nie bedzie lepiej to jade do szpitala wiec trzymac kciuli za mnie i malucha zeby te slurcze soe uspokoily
Trzymam , żeby przeszły

magolina

100 LAT 100 LAT niech żyje żyje nam..... Spełnienia marzeń, dużo zdrowia, łatwego i bezpbolesnego porodu, zdrowego maluszka
surka jest offline Zgłoś do moderatora