2013-05-10, 09:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
Napisane przez acidka
Ja mam śnieżną biel, ale tak sobie myślę, że chciałabym mieć i pierścionek zaręczynowy i obrączki mamy złote, więc jakoś tak mi się wydaje, że ładnie by to wyglądało. I zastanawiam się, czemu to jest tak mało popularne - może nie pasuje a ja po prostu tego nie widzę....
A masz już wybraną biżuterię? 
|
Mysle, ze bedzie pasowac, jesli wszystko bedziesz miala z tego, a suknia nie ma srebrnych/zimnych aplikacji.
Jesli chodzi o bizuterie to jestem purystka, na co dzien jej nie nosze, albo b. drobną. Dopiero sie przymierzam, ale wiem, ze kolczyki to beda wkrety zwykle, a lancuszek bedzie taki mega mega cieniusienki, ze ledwie widoczny.
Moja mama kiedys taki miala, ale wzielam do zabawy i zerwalam A byl po prostu jak taka jedna, zlota niteczka Pieknie na szyi by wygladal do sukni bez ramiaczek. I akiego bede szukac 
Tylko to trzeba osobiscie pojsc do salonow, bo zdjecia lancuszkow na stronach internetowych nie oddaja tego, jak one wygladaja.
A Ty co planujesz?
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
Cytat:
Napisane przez cowie
Po tym co widziałam jakiś czas temu na wątku, co się działo z obrączkami to straciłam zaufanie do Apartu...
|
Oo, co sie dzialo?
|
|
|