Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 09:34   #1195
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
KaEs ja uzywałam Castingów i byłam z nich bardzo zadowolona. Niby piszą że bez amoniaku, ja wtedy aż tak bardzo się tym nie interesowałam, ale prawdą jest że nie zniszczyły włosów w znaczący sposób.

Dziewczyny, pomocy

Mam dokument tekstowy w wordzie, który muszę pouzupełniać.
I jest np. Imię i nazwisko ......................... ......................... .......

To jest dokument który powinien być wydrukowany i napisane ręcznie w tych kropkach imię i nazwisko, ale muszę to zrobić komputerowo i wiem, że będę jeszcze nie raz takie coś robić. Jak powymazuję kropki, żeby mieć taki "szablon" to mi się wszystko przesuwa i nie wygląda tak jak powinno. A wymazywanie za każdym razem i wpisywanie jest denerwujące.
I w związku z tym mam pytanie czy da się jakoś w wordzie zrobić takie "okienka", że otwieram dokument i wpisuję w określone miejsca co trzeba, bo tam jest na te rzeczy miejsce?
Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam, ale to ważne dla mnie
Ja nie umiem Ci pomóc... sama z tym zawsze mam problem... Zapytam się wieczorem Tż może On będzie wiedzieć..

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora