Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 12:02   #4265
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
witam po wizycie

troche jestem wystraszona,
wczorajsze spinanie sie brzucha może powodować skrócenie szyjki,
lekarz baardzo dokładnie mnie zbadał, chyba pierwszy raz w tej ciazy, czuje sie jak po przegladzie technicznym, no i zrobil usg dopochwowe bo mu sie szyjka nie podobała, jednak powiedział ze nie ma narazie zmian
mam sie nie przemeczac, brać magnez 3x dziennie i zjawic sie za 2tygodnie a nie za 3 bo szyjke trzeba obserwowac, kilka razy powtórzył to "obserwowac" a on za duzo nie gada wiec czuje niepokój
malej nie widziałam, ale serducho biło super, juz dawno jej tak wyraźnie nei slyszałam bo zawsze sie wierci niesamowicie

a we wtorek ide na pogadanke z położną
the end
Nic się nie bój. Lekarz wie co robi. Będziecie obserwować i wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Laski, apel mam - poczytajcie o skurczach przepowiadajacych (Braxtona - Hicksa) i przestancie panike siac Niepokojace by wrecz bylo, gdyby zadna z nas ich nie doswiadczala w ostatnich tygodniach
No to zasiałaś panię, bo ja cholerka nie doświadczam Zastanawiałam się w sumie czy nie powinnam od czasu do czasu i że to może niedobrze, że ta moja macica taka leniwa.
Sieję panikę w drugą stronę
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora