Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 13:16   #4310
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Dziękuję za pozostałe życzenia dziewczyny

A jeszcze co do skurczy to położna mówiła mi w szpitalu, że jak są często w ciągu dnia i bolesne to zawsze należy to skonsultować wiadomo, że macica zaczyna pracowac i przygotowywac sie do porodu ale te skurcze/twardnienia brzucha które nie przechodza po odpoczynku czy no-spie, albo nie daj Boże się nasilają należy skonsultować z lekarzem.

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
obudziłąm się z katarem i oczam załzawonymi:/ alergii nigdy nie miałam, spaliśmy przy otwartym oknie a ciut chłodek dawał chyba mnei zawiało:/
Oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

no właśnie chyba tak jest, że się zarażamy bo ja wcześniej tak nie miałam, przeczytałam tutaj i bach zaraz mam, ciekawe czy porodami też będziemy się zarażały
Pewnie tak jak jedna zacznie to już potem ruszy lawina

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40738731]Ja tak na szybko, bo zaraz niemiecki.
Nie przejmujcie się aż tak tymi skurczami, bo macica zaczyna po prostu trenować do porodu. To mięsień, nie może być takim całkowitym flakiem (jak np. moje ramiona:P). Oczywiście bolesne i często - szybko diagnozujemy, ale takie skurczyki 2-3 na dzień to luzik.
No i warto zawsze jednak po wysiłku odpocząć.
[/QUOTE]

Super porównanie
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość

Kupiłam w biedronce jogurt kremowy "tarta z malinami" - O MÓJ BOŻE!!!! Co to były za niebiosa, POLECAM! Mam w lodówce jeszcze kokos z migdałami, ale zostawię sobie na później
Potwierdzam, że oba smaki wytmiataja

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
wczoraj kuzynka, ktora ma termin klika dni przede mna mowila ze polozna jej pow jak sa nowe ubranka to nie trzeba prac a jedynie z jednej i drugiej str porzadnie wyprasowac, co Wy na to?
Mnie to nie przekonuje piorę wszystko. Część już uprałam razem z ,,normalnymi" naszymi ciuchami, a później wypiore jeszcze w dzieciowym proszku i wyprasuje. Tym bardziej, że ja mam prawie wszystkie używane. Ale ze sklepowymi tez tak robię

czarownico ja kupiłam chyba 20 tych tetrowych zwykłych - przydadza się a to do wózka, a to do wytarcia buziuni, a to do kąpieli itp. więc ja kupiłam więcej. Podkładów do szpitala mam 5 ale u nas w szpitalu dają a do przewijania nie mam zamiaru uzywać.
Nie wydaje mi się, żeby konieczna była akurat szczotka do butelek TT choć ja czytałam opinie że jest najlepsza.
Ja kupuje góra 3 prześcieradła.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora