Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 13:17   #4311
surka
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
a swoją drogą:
1. ile tetrowych bialych kupic? kuzynka mi dała rozpiskę a tam 30 szt białych ale wydaje mi się, że to za duzo, zwłaszcza, że na jednorazówkach bedziemy lecieć.

2. ile podkładów na łożko i do przewijania (mysle o takich niebieskich zwykłych) kupić?

3. czy szczotka do butelek musi być TT jesli takie butelki kupuję? (droga ta TT jest)

4. ile przescieradelek do łózeczka kupić?
1. ja kupuję 10 sztuk, plus 5 falnelek

2. jeszcze nie wiem

3. uważam, ze nie

4. 2-3

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A ja mam inne pytanie: wycinacie metki?
Ja będę chyba wypruwać

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie .

Laura rośnie prawidłowo,łozysko ok,ilośc wód ok,szyjka zamknieta elegancko.
Odnośnie twardnienia brzucha-mam brac przez 10 dni 3xdziennie Magne B6,potem 2x.Twardnienie powinno ustępowac po odpoczynku.Gdyby zaś widocznie sie nasiliło-mam zgłosic sie na IP ale wtedy jak bedzie to silne i często.Od dóch trzech dni skóra mnie swędzi.Podejrzewam ze to od balsamu i dzis powróciłam do Oliwki Babydream fur Mama.Ale dla spokoju mam jutro zrobic próby wątrobowe.Ginek mi zlecił:
AST ,ALT i poziom bilirubiny.Jak cos bedzie podwyższone-szpital.Ale mam nadzieje ze to wina balsamu ten świąd.............

Zjadłam,ide sie kimnąć ,do pozniej
surka jest offline Zgłoś do moderatora