2007-04-05, 16:58
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie kraje Was fascynują?
Ja marze w koncu zeby zwiedzic Europe . Mieszkam od 4 lat w Australii w Sydney ,widzialam mnostwo pieknych i ciekawych miejsc na swiecie [oprocz Europy], oczywiscie troche miejsc w Australii miedzy innymi Tasmanie i diably tasmanskie ,bardzo ciekawym miejscem w Australii jest Wyspa tzw Fraser Island najwieksza piaskowa wyspa na swiecie tak nam sie podoba ze bylismy tam juz 2 razy. Bylam rowniez w Nowej Zelandii , lecac po drodze do Polski zwiedzilam Tajlandie bylam kilka dni w Bankoku i na Wyspie Phuket , widzialam roniez jedno z panstw arabskich Qatar jak i rowniez Kuala Lumpur , mieszkanie w Australii daje wiele mozliwosci zwiedzania , lecac do Polski zawsze zatrzymuje sie z moim mezem po drodze w jakims pieknym zakatku swiata , za 2 miesiace w czerwcu lecimy do Polski tym razem w zatrzymujemy sie w Wietnamie , juz sie nie moge doczekac .
Najpiekniejsze miejsce gdzie bylam w lutym 2006 i kazdemu goraco polecem to Wyspa Bora Bora nazywaja ja perla pacyfiku dla mnie raj na ziemi przecudowna wyspa otoczona atolem , kolor wody oszalamiajacy. w planach mamy jeszcze Vanuatu , Chiny , Japonie a pozniej to sie zobaczy . 
|
|
|