2013-05-10, 19:51
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez moniczka_90
|
Ja się farbuję z podcięciem za 47zł i się drozsi fryzjerzy chowają
Cytat:
Napisane przez tajik girl
Dziewczyny, miałam Was nadrabiac, ale zupełnie nie daje rady z waszym tempem. Całe szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy i tydzień wolnego
Też tak czasem mam jak patrze na sukienki w rzeczywistości, na zdjęciach wyglądają dużo lepiej 
Mierzyłaś coś? Jeśli tak to powiesz jak tam panie w calonach na Jana Pawła? Wybieram sie w przyszłym tygodniu z mamą 
|
W Carmen babki są super! Ale się umów na mierzenie koniecznie telefonicznie, to będą miały czas
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989
A ja wpadam się pochwalić :P Niedawno dzwonili do mnie z rmf fm że wygrałam bon travelpass SPA na 500 zł z konkursu na ich stronie  byłam na antenie, ale za dużo nie powiedziałam, bo w takim szoku byłam i do tej pory jestem, że aż zaniemówiłam  Już nawet nie pamiętam co za głupoty gadałam  No to będą wakacje jednak w tym roku, albo chociaż weekend nad morzem z TŻ-tem po obronie pracy  Cieszę się jak głupia!
|
gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez wenedka
|

Cytat:
Napisane przez pysia1987
Jestem głupia wiem, ale właśnie mama odebrała mi wyniki badań krwi i wyniki nie są za dobre, a ja ciesze się jak głupia bo to jest moja nadzieje na przedłużenie L4 
|
To jak się cieszysz to i ja razem z Tobą, ale to chyba nie za dobrze :confused :
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290
Dziewczyny chyba mam jakiś problem z sukienkami  Pochodziłam dziś po Jana Pawła i jestem zdemotywowana, w "greckich" wyglądam źle, "satynowe" mi się nie podobają, muślinowe szału nie ma, mega rozkloszowane księżniczki też odrzucam, poszukuję jakiejś w kształcie litery A  no i z górą koronkową ale w miarę drobną i dołem tiulowym żeby ładnie ta koronka przechodziła
i co i masakra  wszystkie te sukienki w necie wyglądają ładnie a na tych wieszakach mam wrażenie "wiejsko", "tandetnie", "ordynarnie", za gruba koronka, miliard warstw tiulu... 
na tą chwilę jestem załamana, chociaż tyle, że ta w Madonnie mnie urzekła
|
Ja to tylko nabli asortyment znam na pamięć, więc podrzucam tą http://e-trend.pl/suknie/1533-suknia...a-loretta.html 
Dziewczyny jak Was czytam, to na podstawie mojego okresu możnaby zegar atomowy nastawić, a przez wiele lat mi się wydawało, że jest mega nieregularny. Mi się najwięcej w życiu 9 dni spóźnił. Jak jest 3-4 dni po terminie to TŻ delirium dostaje
Padam z nóg, najpierw uczelnia, później ćwiczyłam z przyjacielem jutrzejszy występ na kongresie. Muszę jeszcze raz sobie wieczorem powtórzyć. Dla mnie 7-minutowa prezentacja po angielsku to wielkie wyzwanie, bo wstyd przyznać, ale jestem anty-lingwistyczna Humanistyka nie jest moją mocną stroną. Trzymajcie kciuki za mnie jutro! I żeby publika pytań nie zadawała bo dyskusja też po angielsku
|
|
|