2013-05-10, 21:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
Napisane przez DaciaSandero
Aha.. Tak, było ze sklepu internetowego.  Dziękuję za wyjaśnienie  To było moje pierwsze zamówienie i dlatego jeszcze nie wszystko rozumiem. Pierwszą stroną ciągle odwiedzam, robiłam symulacje i już mam zaplanowane ze 3 zamówienia do przodu.
A możesz mi jeszcze podpowiedzieć jedną rzecz? Dostałam od koleżanki jej Katalog jesień-zima. Ona coś tam z niego zamawiała, ale ja chciałabym telefonicznie wykorzystać tą ofertę z zaproszeniem przyjaciółki. Mogę tak zrobić? Bo rozumiem, że przez ofertę wysyłkową na stronie YR nie da się zaprosić przyjaciółki? I tak jak napisała Trisse, mogę tam zadzwonić do 26 czerwca? Przepraszam za banalne pytania. 
|
Nie ma sprawy 
Tak dokładnie - oferta dla przyjaciółki działa przez telefon no i oczywiście klasyczną pocztą (ale to dłużej trwa).
Polecam ofertę z darmową wodą Naturelle - zamawiasz za 20 zł i płacisz 9,95 zł za wysyłkę i za niecałe 30 zł masz kosmetyki + darmową Naturelle Kod oferty to : PYB2RC02
|
|
|