Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-10, 21:09   #259
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy c

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
a jakie to lody z lidla zachwalałyscie dzis?

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

ale milo

mow nam tak dobrze zawsze, tego nigdy za wiele

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

liczy

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

jezu naczytalam sie kalendarza-pamietnika z 1994 i mam stres

a dlaczego ten rok, bo tak dzis gadalam z moja G. kiedy prawo jazdy kurs zaczelysmy, bo wtedy sie poznalysmy, a to za rok bedzie juz 20

i tak w 1994, ale do tego pomagalam mamie w sklepie, po towar, faktury, o kocie sie naczytalam, ze chyba w ciazy , ale to chyba on byl , do tego zaczelam u taty pracowac, egzaminy najpierw na filologie romanska, potem studia na AE jednak zaoczne, potem ten kurs, ale G. poznalam, 28.12 zdalam prawko

kursy jeszcze robilam korespondencyjne, a w grudniu dopiero 19 lat mialam, ale stresu kupa byla, w zyciu juz bym do tego roku nie chciala wrocic

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

smakowe

ja mialam farfalle ( ) ze szpinaczkiem , w tesco bylismy kupilam dwa opakowania za 1,75 to tanicha jak nie wiem

ta durniejsza ma pod bokiem i akurat tak pomysli

na pewno to stres mu wychodzi jak czytal o tych wąsach
o jak milo to Ja ta durna a Ty ta durniejsza jak glupi i glupszy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Esti lepiej i tak dziś nie ma tragedii, bo wczoraj to wystać nie mogłam już i siadałam co trochę. A ze nie było gdzie to albo stałam i pracowalam albo siadalam gdzies na uboczu, więc nie bardzo tak ogólnie to jakas pokrzywiona jestem
To widze Ty tak cierpisz jak Ja A co konkretnie masz ktory odcinek boli ? Bo ja w ledzwiowym mam jakis ucisk czy cos i czasem jak dlugo stoje albo dlugo chodze to umieram z bolu masakra to jest
To super,ze lepiej
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora