2007-04-05, 18:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
hehehe, straszycie robaczkami, straszycie Tak dla zasady chyba sobie umyję tusze a raczej szczoteczki
a tak swoją drogą, to powoli się uodparniam na te wszystkie robaczki Tyle się o nich na uczelni nasłuchałam, że gdybym się przejmowała wszystkim co ma robaczki, to nie mogłabym nic jeść, pić, nigdzie spać i w ogóle
Robaczki to też stworzonka i gdzieś im trzeba pozwolić żyć  
A tak na serio:
Byłam dzisiaj w COKu, testowałam na łapce błyszczyki, te nowe, promienne... (zauważyłyście, że ich kolorki w k05 są jasne, natomiast w k06 są dużo ciemniejsze??:|)...
no więc: bardzo podoba mi się Honeysuckle... taki jaśniutki, beżowy, z drobinkami... na ustach pewnie bedzie bezbarwny.
Frosty Shimmer jest w tubce biało-srebrny, z dużą ilością drobinek... (na pewno nie jest taki różowy jak na fotce z k06!!)
Podobał mi się też Naturally Nude,ale go nie testowałam, bo był własnością pani z COKu 
przetestowałam na łapie też Supertrwałą szminkę o intensywnym połysku....taką z błyszczykiem... to było o 11:00 a teraz (po kilku myciach rąk i wcześniejszym wytarciu chsteczką) jeszcze mam ślad na ręce po niej, rzeczywiście jest trwała!!
|