po programie wielkie załamanie
hej dziewczyneczki moje Kochane.
Do dnia w którym bede uczestniczyć w nagrywaniu programu "Rozmowy w toku"coraz bliżej.Zastanawiam się po co ja tam idę.Boje się ośmieszenia zdenerowania zatkania,o jej widze,że zaczynam panikowac,nawet nie wiem czy bede siedziec na widowni czy po srodku!
Dzis poszalałam i specjalnie na program kupiłam sobie spodniczke za kolanko i bluzeczke czarna...
makijazu cieżkiego a więc jakiegoś przydymionego nie bede robic oczeta tuszem podkreśle(rzęsy) jakiś błyszczy..a może tak mnie zrobią na boginie?? 
program bedzie o atrakcyjnych dziewczynach a ja...nią nie jestem!!!!!!
co sobie ludzie pomysla,....chyba się pomyliła pasowała by do programu "z kamera wsród zwierząt" mam duży nos troszke grubsza jestem....o jejku jejku...
na sama mysl,że zdenerowania flaki mi się przekręcają chciałabym bardzo fotke zrobić sobie z Ewą Drzyzga ale boje się,że wyjde na gówniare..Ewa moge sobie zrobic z tobą zdjęcie...??? eeee nie wiem jak mam się zachowac.
TVN jest wporządku na dworzec podjedzie po mnie taksówka mająca zawieśc mnie prosto do studia nagraniowego.beee...boje się,myslę,że może jakas setka czy piersióweczka na stresika by nie pomogła ??
Czas edycji: 2005-06-10 o 08:33
Powód: zmiana całkowita
|