2005-05-31, 14:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: nimfetka w rozmowach w toku :))
Cytat:
Napisane przez Ines1985
oo 
Nimfetko, a skad sie tam wezmiesz  ?
Wystapienie w programie o atrakcyjnych dziewczynach to wielkie wyroznienie (i komplement) dla kobiety. Powinnas sie cieszyc i byc z siebie dumna 
Bede mocno trzymac kciuki aby wszystko poszlo po twojej mysli!
A pozniej bede Cię ogladac 
|
oj Ines wiem,że dumna powinnam byc ale.....
program jest o atrakcyjnych dziewczynach które starały się o prace a w zamian za oferte usłyszały"coś za coś:"(sex)
tyle,że ja kurde nie jeste atrakcyjna....
ciesze się tylko z tego,że poznam Ewę Drzyzgę jak dla mnie wspaniałą kobiete pełną wdzięku,i zobacze wszystko"od kuchni"
podpatrze wizazystki i ogólnie wszystko no z tego się ciesze
ale...
jak zrobię z siebie blondynke typową,debila oj przepraszam za słownictwo
jak rzeczywiście język ucieknie mi do tył*** to się albo wiem, umówimy sie w Krakowie, wszystkie wizazanki przyjadą i mnie pod pierwszym lepszym murem 
mama juz łapie się za glowe,dopingowała mnie gdy miałam się zdecydować ale jak jest coraz blizej to jest..ojojoj..mówi,żebym się poważnie zastanowiła ale już nie ma odwrotu
mam jeszcze malutką nadzieje,że bede tam jako jakiś drobny dodatek,ze usadzą mnie wśród publiczności spyta Ewa raz czy Dwa razy mnie o "coś" i koniec..a wtedy chyba się opiję ze stresów przeżytych w ostatnim m-cu,maturka..
jeszcze się pochwale wczoraj zdawałam egzamin z przedmiotów zawodowych dostałam 5!!
albo znam jeszcze jeden sposób odreagowania..dorwę mojego TŻ
|