Nie wiem co już mam robić.... Z powodu tego, że nie lubię się śmiać jak słodka idiotka a do tego mam bardzo poważny wyraz twarzy ludzie źle mnie odbierają... ;/
Nie jestem brzydka , zawsze jest zainteresowanie moją osobą jak np ktoś widzi zdjęcie moje ( na którym się uśmiecham!!! ) mowią , że jestem ładna, że mam ładny usmiech...
ale ja nie idę drogą i nie śmieje się sama do siebie, nie uśmiecham itp.. po prostu naturalnie mam poważny wyraz twarzy i do tego smutny... Nie raz spotkałam się z sytuacją, że ktoś się mnie pyta czy coś jest nie tak, bo jestem smutna... a ja po prostu nie mam nic do powiedzenia wiec siedzę cicho i słucham... nie śmieje się z nie wiadomo czego.... ale nie jestem smutna w środku...
Nie wiem co mam robić, bo robię złe pierwsze wrazenie ( bez rozmawiania!! tylko sam wygląd) wiele osób mi mówiło, że jak mnie zobaczyli to myśleli , że jestem dumna, zołza, zarozumiała , że się mnie bali!! i że dopiero po kilku słowach się okazało, że jestem całkowicie inna...
Najbardziej martwi mnie to , że nie poznam przez to faceta... na prawdę widziałam wielu , którzy na mnie spoglądali.. ale nigdy nie podeszli .. ;/ boją się chyba , że im odpysknę , pogonie...
Raz z kimś tańczyłam i się nie uśmiechałam.. to koleś powiedział mi , że jak nie chce tańczyć to żebym powiedziała a nie litowała się... a ja chciałam!! ale nie czułam potrzeby się śmiać czy uśmiechać... A znowu ja nie jestem z tego typu , który sam podrywa facetów..
Co mi radzicie?? może to przez to.. ze uważam swój uśmiech za brzydki... po prostu pokazuje całe górne zęby.. Mi sie to nie podoba...
ale na prawdę to nie wiem w czym tkwi problem