Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sex, a miłość.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-11, 19:09   #18
Jacqueline__
Zakorzenienie

Dot.: Sex, a miłość.

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem lepszy jest seks z osobą, którą się kocha.

Seks bez miłości jest mechaniczny, pozbawiony jakiegokolwiek zaangażowania. Spróbowałam i gdybym teraz była singielką, na pewno bym nie powtórzyła. Nie warto.

Z drugiej jednak strony kiedyś z moim pierwszym facetem nie lubiłam aż tak bardzo uprawiać seksu, nie sprawiał mi większej przyjemności. Pomimo tego, że tego faceta bardzo kochałam. Nie wiem czym to było spowodowane, może tym, że jeszcze nie byłam za bardzo rozbudzona seksualnie.

Za to z obecnym TŻtem seks jest bajkowy

Generalnie sądzę, że fajny seks nie jest zależny od tego, czy się kogoś darzy uczuciem czy nie.
możemy sobie podać rękę

eks facet był moją pierwszą miłością, kochałam go bardzo mocno i byliśmy razem dość długo. był moim pierwszym partnerem seksualnym i teraz z perspektywy czasu dopiero widzę że ten seks nie sprawiał mi dużej przyjemności. dopiero poznawałam swoje ciało, wchodziłam w ten świat. byłam ogromnie nieśmiała i w ogóle.. zdarzył mi się róznież seks z mężczyzną z którym nic mnie nie łączyło i to było takie jak opisała Dysia- seks dla mnie nijaki, bez tego czegoś, ot taki po prostu. a z obecnym Tż, którego kocham najbardziej na świecie to jest coś niezwykłego dla mnie, dla nas aż nie umiem tego opisać

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując