Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-12, 11:12   #1708
misheall
Wtajemniczenie

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Hej

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
zmieniłam lektury do mojej pracy jednak. zrezygnowałam z Sherlocka na rzecz Zbrodni i kary, którą uwielbiam, a jakoś o niej nie pomyślałam muszę w takim razie przeczytać Milczenie owiec tylko i zabieram się za pisanie

już po 17, sobota mi zleciała błyskawicznie
Jaki masz temat? Milczenie owiec

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Patka, pa co znalazłam przed chwilą! http://www.youtube.com/watch?v=sh5UXRqTwMc Normalnie laska całe odcinki nagrywa Ja teraz piszę pracę i leci mi to w tle niczym serial
OMG! jak będę mieć chwilę, to obejrzę chociaż jeden odcinek, zapowiada się ciekawie . Chcę pograć w simsy!

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Pokłóciłam się z rodzicami tak bardzo, bardzo Wszystko przez te studia...
Co się stało ?

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Hej Wczoraj wybrałam się jeszcze na koncert Enej i Akurat koło 23, a wracając pokłóciłam się z TŻ. Nie pojechałam dzisiaj do chrześniaka, wiem że głupio zrobiłam, ale mam tak beznadziejny nastrój, że chce być tylko sama i z nikim nie rozmawiać. Mam dość wszystkiego już, uczelnia i znajomych.
O coś poważnego poszło?

Byłam wczoraj na Panaceum z koleżanką. Film całkiem, całkiem. Jutro pewnie w pracy będziemy przepytywane, jak wrażenia.
Jadę w końcu do tej DG, a potem siadam do projektów.
Miłego dnia

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora