Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.
Hej u mnie dzis niestety pochmurno, deszcz pada od rana, a glowa jak to zwykle bywa w taka pogode mi eksploduje z bolu tak mam glowe ciezka ze szok.
Wczoraj kustykakac troche z ta moja noga przeszlam z buta cale miasto i do znajomych na grilla. nie wiem jakim cudem udalo mi sie do nich dojsc naprawde 
Jakie plany na dzis? coz. pewnie obejrze powtorke xfactora i skoncze ksiazke. mialam isc do biedry, ale jak taka pogoda to mi sie nie chce, nie mowiac juz o tym, ze powinam byc teraz na zajeciach 
nada bardzo ladna torebka 
Ja tej komedii 'Duchy moich bylych' nie ogladalam, ale pewnie jakbym wczoraj byla w domu wieczorem to bym obejrzala.
wczoraj znajomi polecali mi jakies dobre filmy, ale nie moge sobie wg tytułów przypomniec moze tz bedzie pamietal. zapamietalam jedynie jak gadali o filmach, zeby 'bitwy pod wiedniem' nie ogladac bo jest beznadziejna i nic sie nie dzieje. Ogladala moze ktoras z was ten film?
"Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|