Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Matura 2014, część II
Cytat:
Napisane przez agnes144
Hejka 
|
Hej bo ja się z Tobą chyba nie witałam, więc witam 
Cytat:
Napisane przez Puola
Najpierw porsche supercup, potem formuła  
|
Szalona
Cytat:
Napisane przez annlynn_
Cześć dziewczyny! 
Jeju, nie było mnie dwa dni, ale tyyyle zajęć miałam! Nic nie zrobiłam konstruktywnego jeśli o to chodzi, jak zwykle  . W piątek miałam na 7:10 lekcje i w dodatku klasówkę z Lalki,którą jak wiecie przeczytałam całą, ale dała tak szczegółowe pytania, że jak dwa dostanę to będę skakała z radości. W dodatku z tego mają być dwie oceny...  Ale trudno, przeżyłam jakoś. Potem szłam w tym upale do miasta kupić prezent dla K. na osiemnastkę. Oczywiście na ostatnią chwilę jak to ja, a że było mi tak gorąco to nawet nie szukałam niczego wyjątkowego i kupiłam jej bransoletkę, czekoladki, kartkę i misia  . Wczoraj byłam na imprezie, zabalowałam ( aż za bardzo  ), ale najgorsze czekało mnie rano. Żadnego kaca, ani nic, tylko jeden dramat... Wstałam rano, burdel wszędzie i co czuję? Sałatkę z tuńczyka-kierunek łazienka. I momentalnie wszystko mi minęło, takiej ulgi dawno nie czułam  . Teraz mam tyle energii (chociaż, że wcale nie spałam), że nawet się na klasówkę z fizyki na jutro nauczę!
Miłego dnia 
|
Bosh, jak dobrze, że ja już tak 'hard' nie imprezuję
Cytat:
Napisane przez marcinosz
Ja mam pokój z balkon, na piętrze  Jestem niczym Julia  Tylko Romea brak 
|
Ja Ci mogę pośpiewać. ju łer olłejs on maj majnd, ju łer ojłejs on maj majnd...
Cytat:
Napisane przez sin_08
TO JUTRO SIĘ IDZIE DO SZKOŁY!? 
|
Tez jestem w szoku 
Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko
Mileno, a mi wysłałaś? Stęskniłam się za tymi małymi literkami!
|
Ja czasami siedzę 10 minut i próbuję w Twoich listów odczytać poszczególne słowa, bo czasami list jest mokry walona poczta polska 
Cytat:
Napisane przez mayletka
Paula, ja Ci nie napisałam, matko!  w piątek doszedł list  dzięki, w poniedziałek/wtorek wyślę! 
|
wybaczam Ci i rozgrzeszam tak się ciesze na widok listonosza, że wam mówię, zaraz się po wsi rozniesie, że mnie coś z nim łączy
Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko
Właśnie zakleiłam kopertę z listem do Pauli, będzie szczęśliwa <3
|

Cytat:
Napisane przez aleksandra987x
Znowu ominęły mnie rozmowy o Marku, skakaniu, jeżdżeniu, wycieraniu i innych ciekawych rzeczach... Przez Was nie będę mogła zasnąć 
|
Jeżdżenie na Marku
Cytat:
Napisane przez _incredible_
Ja jej nie zaliczę, to ona zaliczy mnie 
.
|
O matko