Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - cz. I.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-12, 14:39   #8
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
W tym dziale większość wątków jest podobnych, ale stworzyłam nowy, by naładować się nową motywacją i większą energią We wrześniu idę do pierwszej klasy liceum i chciałabym być wtedy 5kg lżejsza. Zaakceptowanie siebie pomoże mi w poznaniu nowych osób i może wreszcie będę się czuła dobrze w swojej skórze. Byłam już na kilku wątkach, ale zrezygnowałam i postanowiłam ostatni raz założyć wątek o odchudzaniu. Będzie miło, gdyby dołączyło się więcej osób. W końcu im więcej ludzi, tym więcej motywacji!

Witam Anię i Olę - miło Was poznać W sumie mamy podobną wagę, ale to już zaraz uzupełnię w formularzu. Mam nadzieję, że nie uciekniecie po paru dniach!

1. Jak masz na imię? Oliwia

2. Ile obecnie ważysz? 60kg

3. Ile chciałabyś ważyć? Mój pierwszy cel to 59kg (wiem, że to tylko kg mniej, ale nareszcie miałabym 5 z przodu ), a potem 55kg.

4. Co ćwiczysz i jak często? Zamierzam ćwiczyć 6x w tygodniu, pomijając niedziele - to dzień odpoczynku. Ćwiczę głównie dywanowce, pływam 2x w tygodniu, 2x w tyg. ćwiczę na wf-ie, jeżdżę na rowerku stacjonarnym, kręcę hula-hop, skaczę na skakance, w wakacje zacznę marszobiegi.

5. Jakie masz wymiary? W biuście 97cm, w talii 73cm, a w biodrach coś koło 100 cm. Resztę wymiarów podam na początku przyszłego miesiąca.

6. Dlaczego jesteś piękna? Bo czuję się piękna!

A ile macie wzrostu i lat? Ja 16 lat, 157cm wzrostu.

W sumie racja Może mnie trochę zmotywujecie hehe. Matko boska ile Ty ćwiczysz?! Na ambicje mi wjechałaś

Edytowane przez morelle_
Czas edycji: 2013-05-12 o 16:52
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując