Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rurki z miękkiego materiału- domieszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-12, 14:54   #1
Effervescing Elephant
Zadomowienie

rurki z miękkiego materiału- domieszki

Przez pewien czas miałam swoje ulubione rurki, które były z miękkiego materiału, który zbytnio się nie rozciągał. Oczywiście wiem, że to zasługa domieszek, ale bardzo dobrze je się nosiło. Bez problemu mogłam usiąść w siadze tureckim.. schylać się.. nic się nie zsuwało, nic się nie wpinało... na rowerze też było wygodnie ;-)

Rurki zakończyły swoje życie przetarciami. Niedługo potem znalazłam idealne spodnie w new looku- rurki z wysokim stanem, których skład wyglądał tak: 59% bawełny, 40% poliestru, 1% elastyny. Jakość taka sobie, ale wygoda niezła i ten wysoki stan- żadne boczki nie wychodziły.

W Łodzi jest jeden new look i zimą kiedy chciałam kupić nową parą- nie było ich. Akurat byłam przelotem w Warszawie i tam zakupiłam nową parę. Minęło to 5 miesięcy intensywnego użytkowania i spodnie wyglądają już tak sobie. W łódzkim new looku wprowadzono ich nową wersją, któa jest beznadziejna, ponieważ wpina się w boczki.. i tu i owdzie i wygląda źle.

Czy wiecie, drogi Wizażanki, w których sklepach mogę szukać w miarę podobnych spodni? Rurek z w miarę analogiczną domieszką lub z innego miłego, cieńszego niż klasyczny materiału (może jakiś na lato)?
Effervescing Elephant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując