Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-12, 17:17   #1601
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Nie chcę mieć welonu i planuje delikatną suknię, także wydaje mi się, że pasowałoby... no ale zanim wybiorę suknie... Myślę przejśc się do river island we wro, tam często mają fajne kiecki, może coś na poprawiny by mi wpadło idzie lato, będą zwiewne... bo w 2014 wątpię bym miała czas się wybrac na wycieczkę do wro przed ślubem a suknia jak się spodoba to może czekć sobie w szafie czy się za bardzo spieszę?

Chodzi mi głównie o to, że jak coś mi się na maksa podoba to nie ma sesnu nie kupować... z tego względu, że na ostatnio chwilę zazwyczaj zakupy są na siłę... a ja mam takie szczęście, że przed weselami nic nie mogę znaleźć, bo nagle jak szukam nic fajnego w klepach nie ma
Chyba lepiej poczekać do wakacji - będą wyprzedaże

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Gdybym mogła ominęłabym tradycyjne błogosławieństwo, ale dla rodziców to bardzo ważne. Ja najchętniej wolałabym gdyby z rana wparowali do pokoju i mnie pobłogosławili... Nie lubię tej tradycji.
A mi się podoba Tylko w intymnym gronie (i u nas tak zapewne będzie) i ja bym wolała bez klękania