2013-05-12, 19:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c
i ja też dołączam! odchudzam się już od x lat i postanowiłam, że biorę się teraz do tego po raz ostatni! chcę schudnąć raz, a dobrze i już na zawsze, bo jak na razie moja waga waha się z miesiąca na miesiąc wakacje tuż tuż i mam w planach w końcu się nie ukrywać, nie chować pod luźnymi ciuchami i z dumą paradować w bikini
1. Jak masz na imię? Ania
2. Ile obecnie ważysz? nie wiem, pewnie coś koło 65kg, ale boję się wejść na wagę, żeby się nie załamać...
3. Ile chciałabyś ważyć? 56kg, ale wiem, że mięśnie ważą więcej od tłuszczu, więc jak będzie trochę więcej to płakać nie będę. byle bym była wizualnie z siebie zadowolona
4. Co ćwiczysz i jak często? jak jestem na diecie to ćwiczę praktycznie codziennie, a jak jem niezdrowo (czyli od jakichś 2 tygodni non stop) to nie ćwiczę nic. taki to ze mnie dziwak a co, to Mel B, Chodakowską, yogę, ćwiczę z hantelkami i mam zamiar zacząc biegać
5. Jakie masz wymiary? jak znajdę centymetr to dopiszę
6. Dlaczego jesteś piękna? problem w tym, że wcale nie czuję się piękna i bardzo chcę to zmienić
7. Ile masz wzrostu? 174cm
8. Ile masz lat? 20
Czas edycji: 2013-05-12 o 19:48
|
|
|