2013-05-12, 20:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja chyba nie mam po co życ.
Ja nie rozumiem Cię trochę 
wiesz,ze zwiazek toksyczny.To za czym tesknuisz?No za czym i za kim?
Zey Cie facet wykonczył na maksa?
Nie upadaj tak nisko,TĘSKNIĆ to mozna za kims,z kim bycie to przyjemnosc,radosc,chec do rozwiazywania w ludzki sposob problemow RAZEM a nie pranie sie po gebach i udawanie,ze jest FAJNIE.
Nie wiem jak u Ciebie bylo ale psycholog Ci nic nie daje bo TY NAD SOBA NIE PRACUJESZ..
Zrob cos z tym i przestan sie uzalezniac od TEGO typa,bo naprawde to szkoda czasu.Naprawde..
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;40777424]Niby dziewczyny macie racje.. każdy mówi, że warto zakończyc toksyczny związek,żeby życie było piękniejsze ,żeby byc szczęśliwa.
Ale ja zanim go poznałam , wcale nie byłam szczęśliwa ,lepszego życia tez nie miałam ..co jeżeli nie czuje żadnej różnicy gdy jestem sama ,a gdy jestem z nim .. ? rodzice traktwali mnie jak szmate do podłogi przez całe dzieciństwo..,przyjaciele mnie tylko wykorzystują ,nie mam nikogo obok siebie,podbyt w psychiatryku,próby samobójcze.. w moim życiu nie ma nic co mogłabym ratowac, tylko pustka, nie będę udawała że wszystko sie zmieni, będzie lepiej ..połowe swojego życia przepłakałam , więc juz nawet afery o to nie robie.[/QUOTE]
No to moze wlasnie idz do psychologa,zeby Cie ogollnie postawil na nogi?
zyskaj swoja swiadomosc,wlasne ego,wypisz atuty,KAZDY JE MA.
I zacznij po prostu zyc,jak cos Ci sie nie podoba to SPIEPRZAJ i nie patrz na innych.
Nie mecz sie.
Nie zameczaj sie! i do przodu staraj sie isc!
<3
|
|
|