Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-12, 20:24   #3753
tusia0708
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Wrzucam nasze menu weselne

* ptysie wielosmakowe - to na wytrawnie, z pastą z łososia i tuńczyka

* wybór ciast - sernik, serniczki na zimno z owocami sezonowymi, szarlotka, plus sezonowe świeże owoce

* ryba po grecku - zostaliśmy zapewnieni że to nie panga, a dorsz lub mintaj.
menu super. macie bardzo duzo zimnej płyty
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
27 ddś

I co? Do dziś potwierdzenie. Większość nie raczy zadzwonić. A jak dzwonimy z TŻ, to mówią "do dziś, myśleliśmy, że do 15stego" Strasznie dużo osób z mojej rodziny odmawia, i to takich na których byłam pewna. Większość wymyśla, takie argumenty, że łeb boli. A najbardziej zabolały słowa chrzestnej. Dzwoniłam, nie odbierała. Za jakiś czas oddzwoniła, i co? Ona z mężem idzie, jej dwóch dorosłych synów jeden z żoną i córą odmówili. A na sam koniec jak powiedziałam "cieszę się, że przyjdziecie" to powiedziała "no wyjścia nie mamy" Przecież ja NIKOGO - nie zmuszam na przyjście na ślub Przecież powinna wiedzieć, że mi zależy, bo nie mam ani dziadka, ani babci, ani chrzestnego - zmarli Więc co, łaskę mi robi ?! Na prawdę mi sie tego wszystkiego odechciewa. Wzięłam w domu u mamy miałam obuwie, przymierzyłam, i co się okazało, że jest ciut za duże nagle!! I mama, że się odchudzam, itd - wydarłam się na nia, bo aż mnie doprowadza wszystko do wrzenia. Wczoraj przeszłam chyba z 50 sklepów w Kr, i co ? Nie znalazłam butów dla siebie Wróciliśmy z TŻ z meczu popołudniu, i ćwiczyliśmy sobie taniec.

Musiałam się pożalić trochę. No,a teraz trochę radosnego wątku moich przygotowań do ślubu..

We wtorek idę najpierw na próbną fryzurę, a póżniej po odbiór sukni, przynajmniej mam nadzieję, że ją odbiorę.
u nas bylo tak samo, nie przejmu sie
ludzie nie zrozumieja dopóki sami nie będą w takiej sytuaacji
Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Dziewczęta proszę jutro o kciuki bo to mój pierwszy dzień w pracy

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Idę coś zjeść, bo głodna jestem
[/QUOTE]

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora