2013-05-12, 21:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Skierowanie chyba trzeba mieć. Szczerze powiedziawszy nie wiem, bo robiłam u babci w poradni, więc po prostu weszłam, pobrała mi pielęgniarka krew i parę dni później były wyniki  Zapytaj się lekarza pierwszego kontaktu
Jak już do ciała używam to i wewnętrznie też mogę, zobaczymy czy ma takie super działanie  A zamiast masła jest fajne.
A nie możesz chleba kupić?
Cyca dostaliśmy od mojej babci, która niedaleko ma hurtownię mięsną i tam tanio mają mięcho. Zamroziła nam i wzięliśmy jak byliśmy u mnie, w torbę termiczną i w domu już upiekł. Ale w mięsnym każdym dostaniesz, coś koło 17 zł za kilo chodzi  W Biedno za to jest ładna szynka "kulka", do pieczenia w sam raz.
|
Ok, musze się wybrać do rodzinnego więc i zobaczę co dostanę. Właściwie, to mnie jakoś zmotywowałyście dyskusją na ten temat, bo to przecież nie trwa od wczoraj. 
Chleba nie mogę kupić, bo nie umiem. Pisałaś mi kiedyś czego unikać, ale każdy ma jakiś słód, albo syrop, a ja chleba aż tak nie lubię, żeby nim grzeszyć. Jak robię sama, to wiem, że jest tam tylko mąka i drożdże, więc potem jem bez zastanawiania się, czy aby na pewno dobrze robię.
No dobra, to jutro zrobię rundkę krajoznawczą po nowej okolicy i znajdę mięsny. To musi być pychotne. 
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
mogę się dopisać?  jutro zaczynam 
|
Ale fajnie, jakie tłumy. Hej!
|
|
|