2013-05-12, 23:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
kala, na meczu równie romantycznie co przez internet Wszędzie dobrze i cudownie byle nie przez portale randkowe (jak kogoś uraziłam to przepraszam, ale ja ich nie rozumiem i rozumieć nie mam zamiaru) 
Upieczoną szynkę pokrój najlepiej od razu po ostygnięciu na plastry, bo potem będzie coraz ciężej jak zacznie się zsychać, a najlepiej mieć już pokrojoną i gotową do szamania. Schowaj do pojemniczków plastikowych, część zamrozić możesz, nie ma problemu z tym My mamy połowę cyca skrojoną w dużym pojemniczku w lodówce, a połowę w dwóch mniejszych pojemniczkach w zamrażarce. Łatwiej się rozmrozi i będzie gotowe do jedzenia. Tylko broń Cię nie mróź całej, niepokrojonej szynki, bo potem ona po rozmrożeniu jest sucha i sypie się strasznie, ciężko pokroić po ludzku taką. I najlepiej kroić na krajalnicy, ładne plasterki wychodzą 
Dobranoc kochanie Ale zazdroszczę świeżych truskawek 
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------
Też się powinnam zwijać do mycia i spania, bo jutro pobudka o 7.30, a chociaż 6 godzin pospać by wypadało.
Czas edycji: 2013-05-12 o 23:03
|
|
|