Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja chyba nie mam po co życ.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 06:59   #17
madana
Zakorzenienie

Dot.: Ja chyba nie mam po co życ.

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;40781440]U psychologa byłam może z 5 razy, nie więcej.
Wiem że to pewnie za krótko żeby cos mogło się zmienic, chodziłam na NFZ wizyty trwały pół godziny, i wcale mi się nie poodobały.
U nas w mieście jest tylko jedna placówka,można też załatwic sobie wizyty prywatne ale na to raczej mnie nie stac..bo sama utrzymuje siebie i płacę za szkole.

Nie wiem dlaczego tak biegam za tym facetem, mimo że nic dobrego od niego nie dostałam, pewnie chodziło mu tylko o sex, bo często się spinaliśmy w tym temacie,nie rozumial tego że nie byłam gotowa, oburzał się gdy odmawiałam . I znalazł sobie taką która mu da.
I zastanawiam się czemu tak postępował? No dlaczego? Jest jakieś wyjaśnienie?Ja tego nie rozumiem, nie ma sumienia? Bardzo bym chciała się dowiedziec.

Ale ja chyba nikogo lepszego sobie nie znajde, nie jestem zbyt urodziwa.
Całe życie przychodź mi z trudem, ciężko wstac z łóżka i ciągnąc dzień za dniem. [/QUOTE]

- ale terapia nie jest od tego, aby ci się podobała, abyś wyszła z każdej terapii uśmiechnięta- dobra terapia trwa dłużej niż 5 wizyt, to ciężka harówka gdy zderzasz się z rzeczami przykrymi dla ciebie- wychodzisz często obolała na duszy. Terapia -zanim będą efekty- boli, jest przykra i trudna.

- tak, nie znajdziesz i problem nie w urodzie, ale w tym, jak pozwalasz się traktować, jak sama uważasz, ze jesteś nieważna i kązdy może cię wykorzystać- także ten gnojek, za którym latasz. Wyjaśnienie zachowania chłopaka, który zmuszał cię do seksu, a ty ze strachu ulegałaś, jest proste- był żałosnym dupkiem. Gdybyś miała większe poczucie własnej wartości (i nie ma to nic wspólnego z urodą), nigdy byś komuś na takie zachowanie nie pozwoliła.
Wróć na terapię.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując