napisałam się, napisałam i wzięłam i wyłączyłam

jadę od nowa, na szczęście cytaty mi zostały
http://www.yes.pl/44864-zlote-obracz...Z-R04-OBR-911D
takie chcemy

TŻ wybrał wzór, ale będziemy robić u złotnika, bo złoto mamy
może Twój strach wynika z doświadczeń, ale skoro TŻ wie o Twojej przeszłości i wydarzeniach z nią związanych, to na pewno tego nigdy nie zrobi
mój TŻ też nerwus, ale nauczyłam się pewnej metody, jak zaczyna się nakręcać i za głośno jazgać, to przerywam mu jego wywody i pytam na okrągło po co się wydziera

i końcu traci do mnie cierpliwość i się zamyka, ja czekam jakiś czas i idę do niego i pytam czy już się wykrzyczał i uspokoił i robię oczy kota ze shreka i już nie ma siły
ja mojego naciskałam kilka dobrych lat

i gadałam i płakałam, bo jesteśmy od 7 lat razem, mieszkamy u niego w domu, z jego babcią, ja kase ładuję w chatę, w jedzenie itp, a gwarancji żadnej nie mam na to, że w przypadku jakiegoś głębokiego kryzysu nie zostanę na lodzie, wiem że to samolubne strasznie, ale żyjąc przez tyle lat z człowiekiem pod jednym dachem i ładować kasę w JEGO dom nie jest dobrze

aż w końcu postanowiłam się zamknąć i zostawić ten temat i wtedy dostałam pierścień mocy
my tez mamy nadzieję, że zapłacimy bardzo mało, bo dostaliśmy mnóstwo złota od babci TŻ

niestety słaba próba, ale może uda się to sprzedać i chociaż dołożyć do naszych obrączek kaskę
nie podoba mi się ani trochę ta sukienka, jak teściowa :P
a mi sie skojarzyło z moją szwagierką (przyszłą), podobną miała suknię, ale to było ponad 15 lat temu

co kieruje kobietami

ja jestem z zach-pom...