Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawiamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 09:42   #114
kreoolka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspiera

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
problem w tym ze najblizszą rodzine mamy małą. moja mama nie nosi bizuteri ma tylko jeden piersionek mama tz wogole nic nie nosi. nikt za bardzo nie ma złota wiec nie mamy z czego zrobic..

jesli chodzi o pomysł to złoto czyste i ja chcem mieć jakiś dodatek w postaci diamencika czy cos takiego a tz klasyczna. zastanawiamy sie tez nad mieszana złoto białe z zółtym.. nie wiem patrzylam narazie tylko w aparacie sa niektore fajne ..nie wiem tylko jak z grubością czy szerokoscią.. od tego cena zalezy tez? ile macie mm? mam drobną dłon nie chcem niewiadomo jak grubej obrączki. tz tez do wielkich nie należy..

tak na marginesie polecam DIY bede robic na swoje wesele rozne rzeczy sama.. np wazoniki z butelek i słoików kwiaty mam zamiar wykorzystac bez. oraz jakies kwiaty z ogrodu. jeszcze nie wiem w jakiej kolorystyce..
Wszystko to kwestia gustu. Mnie najbardziej podobają się całę złote obrączki. Nie lubię mieszania z białym złotem jednak znalazło by się kilka które wpadają w mój gust. Co do szerokości ; Jeżeli jesteś drobna i masz małą dłoń to radziłabym 4 mm ale musisz mierzyc . U nas ja mam 5 mm a TŻ 6 mm.
ps. fajny pmysł z tymi wazonikami a na stronce jest kilka ciekawych rzeczy
kreoolka jest offline Zgłoś do moderatora